Fototentoonstelling 2018.

Op 27, 28 en 29-04-2018 werd er door onze club een fototentoonstelling georganiseerd. Sommige leden zijn fotografen en hebben een aantal van hun foto's tentoon gesteld, elk met hun eigen onderwerp.


Filmvoorstelling 2018.

In de lente en in de zomer van 2017 werden door de leden her en der beelden gemaakt van Snaaskerkenaars. Verwachte en onverwachte beelden. Een soort van "Jan, Pier en Pol". Op 06-04-2018 werd de filmvoorstelling gehouden.Deze DVD is verkrijgbaar. Mailtje sturen naar de Gemain MAENE.

Filmvoorstelling 2016.

Een lid van ons maakte een reis naar de westkust van Noord Amerika. Hiervan heeft hij filmbeelden gemaakt. De reis werd geproduceerd en dit samen Germain MAENE. De tekst werd ingesproken door Jean Marc DECOSTER.Filmvoorstelling 2015.

Op 25-08-2015 werd de slag bij Snaaskerke herdacht. Op 25-08-2014 sneuvelden hier vijf Belgische gendarmen in een gevecht met Duitse Kurassiers. Onze club was bij deze herdenking aanwezig. Hiervan werd een montage gemaakt.
Deze DVD is verkrijgbaar. Mailtje sturen naar de voorzitter Roland DAVID.

Filmvoorstelling 2014.

In het voorjaar van 2014 werd plots het idee geopperd om een film te maken over het ontstaan van onze gemeente SNAASKERKE. Iedereen van onze club zette zich in. In september 2014 kwam dan de langverwachte voorstelling van "Snelger tot Snaaskerke".  Affiches en flyers werden opgesteld, uitgehangen en verdeeld over de brievenbussen van SNAASKERKE. Er werd een namiddag en een avondvoorstelling gegeven. Dit trok veel volk naar het ontmoetingscentrum in SNAASKERKE. Nadien hoorden we positieve en ook negatieve kritieken. Uit die negatieve kritieken kunnen we leren. Op velerlei vraag werd nadien een DVD gemaakt.


Deze DVD is verkrijgbaar. Mailtje sturen naar de voorzitter Roland DAVID.

Multi Media Club Snaaskerke
Copyright © 2006 by "MMCS"   •   All Rights reserved   •   E-Mail: yourname@yourdomain.com
Ontworpen door Johan QUATAERT
HOME
Filmvoorstelling
Op 30-08-2018 werden er voor onze leden een tweetal kortfilms voorgesteld, namelijk de landingsstranden in NormandiŽ en de herdenking aan Snaaskerkebrug.
Filmvoorstelling
Op 26-10-2018 werden de werken aan het fietspad langs de Kanaalstraat tussen Snaaskerkebrug en de Dorpsstraat kant pompstation voorgesteld voor het brede publiek.
Foto Jo Boey
Filmvoorstelling
Op 23-10-2021 werd (eindelijk) onze filmvoorstelling gehouden met betrekking tot de Vissers te paard Oostduinkerke en visserij in Portugal, Praia de Mira.
[Home][Over ons][RIO][Lessen][Projecten][Activiteiten][Onze foto's][Knipsels][Links][Contact]
Filmvoorstelling
Op 16-04-2022 werd onze filmvoorstelling gehouden met betrekking tot een reis van ons lid naar Zuid Afrika.